YLLÄKSEN RUSKAMATKA

La-la 10.-17.9.2022 RUSKAMATKA YLLÄKSELLE

Ylläs sijaitsee Kolarin kunnassa Tunturi-Lapissa, Ruotsin rajan tuntumassa. Kolari tunnetaan Ylläksen lisäksi Tornion-Muonionjoen eli Väylän molemmin puolin vaikuttavasta meänkielisestä kulttuurista ja lohen kalastuksesta. Tornion jokivartta myötäilevä lohitie Kolarista Pelloon on hieno maisemareitti, jonka varrella kannattaa pysähtyä katsomaan Tornion ja Muonionjokien yhdistymistä Lappean kylän kohdalla.

Syyskuussa päivät ovat lämpimiä, yöt viileitä - revontulikausi alkaa syksyn ensimmäisinä pimeinä iltoina, ja vuoden upeimmat näytökset koetaan usein juuri tällöin. Ruskan väriloisto on ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Ylläksellä syyskuun säät ovat ihanteellisia ulkoiluun ja tuntureiden värinäytelmän ihailuun.

Majoitus Lapland hotelli SAAGASSA. Ylläs tunturin rinteellä olevasta korkeatasoisesta Lapland Hotels Saagasta on mykistävän upeat maisemat tuntureiden ja metsien yli kauas horisonttiin. Vihreää tunturimaisemaa kaunistavat taivaan sävyjä toistavat vesistöt. Patikkareittien verkosto alkaa vain parin sadan metrin päässä hotellilta. Komea Yllästunturi ja kansallispuiston maisemat takaavat luontonautinnot.

Matkan hinta: 660,00 € / henkilö, kun kaksi henkilöä majoittuu huoneeseen.

Matkan hinta: 785,00 € / yhden hengen huoneessa.

Hintoihin sisältyvät majoitus puolihoidolla sekä kuntosalin ja kylpylän käyttö ja bussikuljetus. Tutustumme parina päivänä bussiretkellä lähiympäristöön.

Matkaterveisin,

TILAUSLIIKENNE TIMO TUOMISTO KY puh. 03 558 9000 tilausliikenne@timotuomisto.fi

www.timotuomisto.fi