VISBY JA KESKIAIKAMARKKINAT

6.-10.8.2020

Ensimmäiset asukkaat saapuivat Gotlantiin jo 8000 vuotta sitten. Varsinainen kukoistusaika alkoi Hansakauppiaiden aikana ja tätä suuruudenaikaa muistellaan joka elokuun alku viikon ajan Ruotsin suurimmassa keskiaikatapahtumassa. Tällöin Visbyn torit ja kujat täyttyvät keskiaikaisista ritareista ja prinsessoista, musiikista ja tanssista ja puistossa pidetään keskiaikaisia markkinoita. Kehämuurin ympäröimä Visbyn kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen rakennustyylinsä ja se kuuluu hyvin säilyneiden rakennustensa ansiosta UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Teemme Visbyn päivänä myös kierroksen ympäröivälle maaseudulle. Päivämatkat ovat lyhyitä, joten aikaa pysähtelyihin on riittävästi.

TO 6.8. TURKU - MERELLE
Nousemme Turusta Baltic Princess laivaan, joka lähtee klo 20.15 aikataulun mukaan. Majoitumme hytteihin ja vietämme illan laivan palveluista nauttien.

PE 7.8. TUKHOLMA - VISBY
Saavumme aamulla klo 6.10 Tukholmaan.
13.15 Destination Gotlandin laiva lähtee Nynäshamnista ja saapuu Visbyseen klo 16.30. Tutustumme Visbyyn keskiaikaisiin tunnelmiin kiertokävelyllä suomenkielisen oppaan kanssa. Majoittuminen Scandic Visby-hotelliin.

LA 8.8. KESKIAIKAMARKKINAT JA MAASEUTUKIERROS
Aamiaisen jälkeen suuntaamme maaseutukierrokselle suomenkielisen oppaan kanssa. Kesto 5 tuntia. Iltapäivällä on aikaa tutustua keskiaikamarkkinoihin.

SU 9.8. VISBY - TUKHOLMA
Aamiainen hotellissa ja laivamatka Visbystä Nynäshamniin. Visbystä laiva lähtee klo 9.10 ja saapuu Nynäshamniin klo 12.25. Lyhyt ajo Tukholmaan ja pieni kierros kaupungilla ennen laivaan siirtymistä. 16.45 Silja Serenade lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä.

MA 10.8. HELSINKI
Saavumme Helsinkiin klo 10.00 ja kotimatka voi alkaa.


Matkan hinta: 620,00 € / henkilö / 2 hengen huoneessa, kun kaksi henkilöä majoittuu huoneessa,

yhden hengen hytti-huonelisä 235 €

Hinta sisältää:
- Linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla
- Matkaohjelmassa mainitut laivamatkat B2 hytissä (lisähinnasta A-hytti)
- Hotellimajoitukset 2hh
- opastettu kiertokävely kaupungissa ja maaseuturetki

Lisämaksusta:
Ikkunallinen hytti Siljan laivoilla

Singlehytti  / -huone 235 €

Alustava bussireitti: Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Tampere-Turku. Bussin aikataulu tarkentuu myöhemmin. Noudatamme matkoillamme yleisiä valmismatkaehtoja www.kkv.fi  Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkan toteutumiseen vaaditaan 25 lähtijää.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
TILAUSLIIKENNE TIMO TUOMISTO KY puh. 03 558 9000 tilausliikenne@timotuomisto.ky
Soutajantie 4 - 6
39500 Ikaalinen
Y-tunnus 0985125-8 KuVi 4022/00/MjMv