TULPPAANIMATKA HOLLANTIIN

                                                               3.-10.04. 2022

Su 03.04. Lähtö niin, että ehdimme Turkuun klo 20.15 lähtevään Viking Grace laivaan. Majoitumme hytteihin.

Ma 04.04. Saavumme aamulla 06.30 Tukholmaan, ajamme aamiaiselle Södertäljeen Scandic Hotel Skogshöjdiin. Matka jatkuu illaksi Malmöhön, jossa siirtyminen Finnlinesin laivaan. Majoittuminen hytteihin ja illallinen.

Ti 05.04. Aamiainen laivalla. Ajamme Pohjois-Saksan maisemia katsellen Alankomaihin ( Hollantiin ). Maan pinta-alasta suurin osa on merenpinnan alapuolella, mekin ylitämme 30km pitkän padon, ennen kuin saavumme Amsterdamiin. Majoitumme Mercure Hotel Amsterdan City hotelliin ja ruokailemme. Ajomatka n. 550 km.

Ke 06.04. Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme kaupunkikierrokselle Amsterdamiin. Vierailemme myös tilalla, jossa valmistetaan juustoja ja puukenkiä, niistähän Hollanti tunnetaan. Lyhyen esittelyn jälkeen on tietenkin mahdollisuus tehdä ostoksia. Kierroksen aikana käymme myös timanttihiomossa, sekä teemme n. tunnin mittaisen kanavaristeilyn. Päivällinen hotellissa.

To 07. 04. Aamiaisen nautittuamme lähdemme Lissen kaupunkiin ja siellä Keukenhoffin kukkapuistoon. Puisto on yli 30ha pinta-alaltaan ja siellä kukkivat miljoonat eri kukat ja kukka-asetelmat ( tulppaanit, hyasintit, krookukset...). Alueella on myös paviljonkeja, joissa on "arempien" kukkien näyttelyitä, esim. orkideat. Puistossa on myös useita kahviloita, missä voi hetken levätä ja nauttia vaikka pannukakkukahvit.

Iltapäivällä jatketaan Delftiin, jossa tutustutaan Delftin kuuluisaan posliinitehtaaseen. Paluu Amsterdamiin ja päivällinen hotellissa.

Pe 08.04. Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen pakkaamme matkalaukut bussiin ja lähdemme kotimatkalle. Poikkeamme Lübeckissä suuressa marketissa tekemässä saksalaiset "tuliaisostokset"! Ajamme illaksi Travemündeen, josta tuttu Finnlinesin laiva lähtee yöllä kohti Helsinkiä, laivaan sisään pääsemme n. 22.00-23.00.

La 09.04. Päivä merellä, laivan palveluista nauttien (brunssi ja päivällinen)

Su 10.04. Aamiainen laivalla. Saavumme Helsinkiin klo 07.00, ja lähdemme kotimatkalle.

MATKAN HINTA: 1195,00€ / hlö / 2h huone / B2-hytti

HINTA SISÄLTÄÄ:

  • laivamatkat Turku-Tukholma,Viking Grace, Malmö-Travemünde ja Travemünde-Helsinki 2hengen B-hytissä (Finnlines )
  • hotellimajoitus Amsterdamissa 2h huoneissa
  • aamiainen Södertäljen Scandicissa
  • aamiaiset ja päivälliset hotellissa
  • Ruokailut Finnlinesin laivalla
  • sisäänpääsy Keukenhoffin kukkapuistoon
  • Amsterdamin- ja Delftin retket
  • vierailu puukenkä- ja juustotilalla
  • Paikallisen oppaan palvelut kahtena päivänä. (Englannin kieliset)
  • kuljetukset hyvällä turistibussilla

LISÄMAKSUSTA: - ikkunallinen hytti laivamatkoille (55€/hlö)

- yhden hengen hytti ja huone 250,00€ (ikkunalliset hytit +85€)

Matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen, kuvallinen poliisiviranomaisen myöntämä henkilötodistus. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.

Noudatamme matkoillamme yleisiä valmismatkaehtoja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tilausliikenne Timo Tuomisto Ky Soutajantie 4-6 39500 IKAALINEN Puh. 03 5589 000, 050 67220 tilausliikenne@timotuomisto.fi