LUMIKUNINGATAR

1.1.2022

La 1.1.2022 LUMIKUNINGATAR
UROS LIVE -areenalla klo 19.00


Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput ovat mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa.H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Uros Live -areenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Rooleissa: Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas, Marko Anttila, Pekka Saravo, Niklas Hagman ja Jenni Hiirikoski.

Tekijät: Käsikirjoitus ja konsepti Melissa A. Thompson, ohjaus Reija Wäre, musiikki Tuomas Kantelinen, jääkoreografiat Anu Oksanen., valosuunnittelu Mikki Kunttu ja puvut Erika Turunen.

Matkan hinta: 90,00 €, hinta sisältää lipun esitykseen ja bussikuljetuksen.

Lapset alle 13 vuotiaat: 74,00 € (Molemmat liput ovat kategoria 1).

Ilmoittautumiset 26.4.2021 mennessä.


Bussin aikataulu:

17.15 Ikaalinen tori
17.30 Kyröskoski matkahuolto
17.40 Hämeenkyrö S-market
noin 18.30 Uros Live-areena
19.00 esitys alkaa

TERVETULOA!