LOFOOTIT

17.-23.8.2020

LOFOOTIT 17.-23.08.2020

Maanantai 17.8.                

Lähdemme aamulla bussilla kohti pohjoista. Matkan aikana kahvi- ja jaloittelutaukoja. Saavumme illansuussa Kemiin, jossa majoitumme Scandic hotelliin**** ja nautimme päivällisen. 

Tiistai 18.8. 

 Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Suomen käsivartta. Kemijoen rantoja seuraten ajamme Pelloon ja sieltä Kaaresuvannon kautta Saanatunturin juurelle Kilpisjärvelle. Majoittuminen Lapland Hotel Kilpikseen** ja päivällinen hotellissa. ( 485 km.) 

Keskivikko 19.8. 

Aamiaisen jälkeen ylitämme Norjan rajan ja maisemat muuttuvat entistä jylhemmiksi. Huikeissa tunturimaisemissa ajamme Lofooteille. Iltapäivällä saavumme Svolvaeriin. Majoitumme Scandic Vestfjord Lofoten hotelliin*** ja nautimme päivällisen. (450 km.) 

Torstai 20.8.

 Kiireetön päivä Lofooteilla, teemme retken Henningsvaerin kalastajakylään, nautitaan kylän tunnelmasta ja upeasta luonnosta. Aamiainen ja päivällinen hotellissa. 

Perjantai 21.8. 

Aamiainen hotellissa. Lähdemme takaisin kohti pohjoista, ajamme vuono-ja tunturimaisemissa illaksi Kilpisjärvelle ja majoitumme tuttuun Hotelli Kilpikseen. Päivällinen hotellissa. (450 km.)

 Lauantai 22.8. 

 Aamiaisen nautittuamme, lähdemme ajamaan käsivartta pitkin etelään. Pidämme taukoja mm. Sannan Putiikissa Kätkäsuvannossa. Illaksi ajamme Ouluun, jossa majoitumme Scandic Station hotelliin***. Päivällinen hotellissa. (590 km)

 Sunnuntai 23.8.

 Aamiainen hotellissa ja lähtö kotimatkalle. Pietarsaaressa vierailemme Tyynelän Tonttulassa. Tonttukylä on lumoava maailma, jossa käsintehdyt tontut elävät vanhan kansan elämää 1700-luvun pihapiirissä. Tonttulassa on esittely ja kahvit. Lounas- ja kahvitauot matkan aikana. 

Hinta/hlö: 885,00€/henkilö

 Hintaan sisältyy: - hotellimajoitukset 2 hengen huoneissa 6 yötä - aamiaiset ja päivälliset hotelleissa - Kuljetukset hyvällä turistibussilla - Tyynelän Tonttulan sisäänpääsy ja pullakahvit 

Lisämaksusta: - yhden hengen huone koko matkan ajan 370 € 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tilausliikenne Timo Tuomisto Ky

puh. 03 558 9000 

Soutajantie 4-6 39500 IKAALINEN tilausliikenne@timotuomisto.fi www.timotuomisto.fi 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ( www.kkv.fi ) Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.