HURTIGRUTEN-RISTEILY

HURTIGRUTEN-RISTEILY

04.-10.8.2023

INARI-KIRKKONIEMI JA TROMSSA-KILPISJÄRVI, SEKÄ HURTIGRUTEN RISTEILY

Pe 4.8. Lähdetään kohti Torniota, jossa vietämme ensimmäisen yön Hotelli Olof´ssa. Majoitumme ja nautimme päivällisen. 600km

La 5.8. Aamiainen hotellissa. Ajamme Rovaniemen, Sodankylän ja Saariselän kautta illaksi Inariin. Matkalla pidämme taukoja, pistäydymme esim. Saariselän kaunispäällä katsomassa maisemia. Majoitumme Hotelli Inariin, päivällinen. 450km.

Su 6.8. Aamiaisen jälkeen lähdemme ajamaan Kirkkoniemeen. Taukoa pidämme Näätämössä ja aikataulun salliessa Kolttakoskella. Laiva lähtee klo 12.30. Majoitumme hytteihin, nautimme päivällisen ja ihailemme vuonomaisemia. Laiva pysähtyy useassa satamassa, joten näemme monia kauniita värikkäitä taloja ja kalastajakyliä! Päivällinen laivan ravintolassa.

Ma 7.8. Aamiainen ja sen jälkeen jatkamme vuonomaisemien ihailua. Laivalla iltapäivällä ruokailu ja Tromssaan saavumme illalla klo 23.45. Nousemme laivasta ja majoitumme läheiseen Scandic Grand Tromsö hotelliin.

Ti 8.8. Aamiainen hotellissa ja sen jälkeen katselemme hetken kaupunkia. Ajamme illaksi Saanan maisemiin Kilpisjärvelle ja majoitumme Laplandhotel Kilpis hotelliin ja nautimme illallisen. Reippaammat voivat tehdä iltakävelyn vaikka läheiselle Tshahkal-järvelle. Päivän ajomatka n.165km.

Ke 9.8. Aamiaisen nautittuamme lähdemme ajamaan Tornionjokivartta seuraten illaksi Ouluun. Matkalla pidämme taukoja mm. Sonkamuotkassa Sannan putiikissa. Oulussa majoitumme Scandic Station hotelliin ja nautimme päivällisen. Päivän ajomatka n. 600km.

To 10.8. Hotellissa aamiainen. Kotimatka voi alkaa.

Matkan hinta: 1250,00 € / henkilö 2hengen huone / hytti

Hintaan sisältyy: - Majoitukset hotelleissa 2 hengen huoneessa

- Laivamatka Kirkkoniemi-Tromsö

- Laivalla 2 hengen hytti

- Hotelleissa aamiainen ja ruokailu (Tr


omsö vain aamiainen)

- Bussikuljetukset

Lisähinnasta: - Yhden hengen huone/hytti +360€


Tilausliikenne Timo Tuomisto Ky p.03 558 9000

tilausliikenne@timotuomisto.fi

www.timotuomisto.fi