CARMEN

16.2.2020

SU 16.2.2020 Carmen hurmaa Tampereen Oopperassa Tampere-talossa klo 15.00
Marco Bjurström ohjaa oopperaklassikon!

Georges Bizet'n Carmen oopperan nimiroolin esittää mezzosopraano Niina Keitel, joka lauloi Carmenina menestyksekkäästi viimeksi Bonnin oopperassa Saksassa vuonna 2017. Don Josén roolin laulaa Arturo Chacón Cruz. Meksikolaistenori Chacón Cruz on vuoden 2005 Operalia-laulukilpailun voittaja, joka on työskennellyt nousujohteisella urallaan mm. Ramón Vargasin, Sofia Coppolan, Woody Allenin sekä pitkäaikaisen mentorinsa Plácido Domingon kanssa. Micaëlan roolissa nähdään muun muassa Jaakko Kuusiston Jää-oopperan pääroolissa ihastuttava Marjukka Tepponen ja Escamillona baritonisuosikki Tommi Hakala.

Rakkaudesta, vapaudesta ja mustasukkaisuudesta kertova Carmen on yksi maailman suosituimmista oopperoista ja soveltuu hyvin sekä kokeneille katsojille että uusille oopperayleisöille.

30-vuotisjuhlavuottaan ensi vuonna viettävällä Tampere-talolla odotetaan innolla yhteistyötä Bjurströmin kanssa. Bjurström toivookin, että myös oopperan ensikertalaiset eri puolilta Suomea löytäisivät tiensä Tampereelle ja että kynnys oopperataiteen pariin madaltuisi.

Oopperamatkan hinta: 105,00 €, hinta sisältää lipun ja bussikuljetuksen.

Bussin aikataulu:
13.30 Ikaalinen tori
13.45 Kyröskoski matkahuolto
13.50 Hämeenkyrö S-market
noin 14.30 Tampere-talo
15.00 esitys alkaa

TERVETULOA!